Sport

Pjanić u medijima oštro kritikovao Koemana. Holanđanin mu brutalno uzvratio

Nakon što je potpisao ugovor s istanbulskim velikanom, Miralem Pjanić je u intervjuu za Marcu žestoko kritizirao trenera Barcelone Ronalda Koemana.

“Koeman me nije poštovao. Nikad nije razgovarao sa mnom. Nisam mogao ponovno prihvatiti situaciju koja mi se događala prošle sezone. Nogometaš sam, želim igrati i to je jedino što me čini sretnim’, rekao je Pjanić i dodao:

“Iskreno, još uvijek ne znam što je želio od mene. Imao sam Covid kada sam tek došao. Nisam počeo na vrijeme trenirati. Trener me nikad nije predstavio grupi kao ostale igrače. Od samog početka sve je bilo vrlo neobično i čudno. Profesionalac sam, mogu razumjeti da ne računaju na mene, ali netko mi je morao objasniti zašto. Nemam 15 godina’, razočaran je bio Pjanić.

PROČITAJTE  Dugo ljepši gol nije viđen na bh. terenima: Golčina Darka Bodula protiv Željezničara

Ali nije dugo trebalo da čujemo i prozvanu stranu, to jest nizozemskog trenera Ronalda Koemana.

On je u razgovoru za Mundo Deportivo lijepo objasnio zašto je Pjanić igrao – u tek 30 utakmica, s time da je u 19 prvenstvenih nastupa tek u šest okršaja ušao d prve minute.

“Mislim da je ta frustracija od strane igrača potpuno razumljiva. No, u našem načinu igre, u našoj ideji igre s loptom i bez lopte, konkurenti u veznom redu bili su puno bolji. I ništa drugo nije utjecalo na to, želim mu sve najbolje. Bilo je komplicirano, pokušali smo, ali vidjeli smo da postoje i drugi igrači bolji od njega’, kratak ali jasan nio je Koeman.

PROČITAJTE  Tuzla City u Širokom pretrpio prvi poraz ove sezone


Povezani postovi: