Magazin

Pjevačica tragično preminula, obožavatelji se opraštaju: ‘Silno ćeš nam nedostajati’

Pjevačica i plesačica Emani Johson tragično je preminula u 23. godini života. Mlada glazbenica smrtno je stradala u prometnoj nesreći, izvijestio je The Sun. Shrvani obožavatelji odmah su se počeli opraštati od prerano preminule muzičarke na društvenim mrežama. 

Među prvima je to učinila pjevačica Bhad Barbie, čije je pravo ime Danielle Peskowitz Bregoli, koja se od Emani oprostila zajedničkom fotografijom na Instagramu.  “Ne znam šta bih rekla… Ovo mi još ne izgleda stvarno. S tobom sam provela gotovo svaki dan. Naučila si me mnogo toga. Ti si moja inspiracija za mnoge stvari (kosu, nokte, stil itd.), Moja starija sestra, tako ćeš mi nedostajati”, poručila je pjevačica.

“Srce me boli tako jako. Toliko te volim, Emani. Žao mi je što ti se to dogodilo. Ovo uopće nisi zaslužila. Bila si svjetlo za mnoge od nas. Hvala što si uvijek bila tako ljubazna prema meni. Uvijek si bila tu za mene i uvijek pazila na mene. Bila si tako hrabra i nikad se nisi plašila reći mi kako se osjećaš. Tako sam sretna što smo se ponovno povezale prošle godine”, napisala je jedna od shrvanih prijateljica pjevačice.   

PROČITAJTE  Travis Barker zaprosio Kourtney Kardashian, pokazali su prsten

Inače, Emani je prošle godine objavila svoj prvi album The Color Red.

Tagovi:


Povezani postovi: