Vijesti

Platila 13.000 KM za “skidanje crne magije” pa se požalila policiji

Policijska uprava Prijedor tokom ove godine zaprimila je više prijava da su građani bili meta prevaranata i da su dovođenjem u zabludu nepoznatim osobama isplaćivali novac kao naknadu za obećane usluge, između ostalog i skidanje crne magije.

Nepoznate osobe u namjeri stjecanja protupravne imovinske koristi, lažnim prikazivanjem ili prikrivanjm činjenica dovode građane u zabludu navodeći ih da plate određeni novčani iznos obećavajući im pomoć u rješavanju zdravstvenih problema ili skidanje crne magije, piše Večernji.

U septembru se policiji obratila osoba iz Prijedora koja je prijavila da je nepoznatoj osobi u Derventi predala torbu s 13.000 KM za obećanu uslugu skidanja crne magije. Policija po svim prijavama poduzima mjere i radnje s ciljem utvrđivanja identiteta izvršitelja i rasvjetljavanja prevara.

Policijska uprava Prijedor apelira na građane da budu oprezni i da ne daju novac nepoznatim osobama, da ne nasjedaju na lažna obećanja pružanja pomoći ili usluga skidanja crne magije, a u slučaju da budu mete ovakvih prevarantskih radnji da se obrate najbližoj policijskoj stanici ili to prijave pozivom na besplatan broj 122.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare