Region

Podlo i bez ikakve najave. Zoran Kesić našao se u neočekivanom problemu

Dječja igraonica “Kliker”, koju, prema upućenim izvorima, između ostalih navodno vode poznati televizijski voditelj Zoran Kesić i njegova supruga Ivana, izbačena je iz Dorćol placa, mjesta gde je bila pet godina i čiji je navodni suvlasnik Veselin Simonović, direktor i glavni i odgovorni urednik portala nova.rs, sestrinske firme televizije Nova S na kojoj Zoran Kesić vodi emisiju “24 minuta”

Šokantnu informaciju da je ova popularna dječja igraonica gotovo preko noći izbačena iz Dorćol placa objavili su iz “Klikera” na zvaničnom instagram profilu, kao i Zoran Kesić na svom Facebook. Kako je navedeno, u mailu koji je igraonica dobila od osnivača Art Komune Dorćol, “skupština osnivača je tu odluku donijela iz razloga promene namjene djelatnosti”.

– Na adresu igraonice Kliker 10. aprila stigao je mail sljedeće sadržine: “Skupština osnivača privrednog društva Art Komuna Dorćol DOO donijela je odluku o brisanju ogranka Kliker. Navedena odluka će svoja pravna dejstva početi da proizvodi od 01.05.2021. godine. Skupština osnivača je tu odluku donijela iz razloga promjene namjene delatnosti. S tim u vezi vas pozivamo da do 01.05.2021. izvršite isplatu svojih obaveza prema Art Komuni Dorćol DOO”.

Kesić se potom u svom stilu osvrnuo na dopis koji je Art Komuna Dorćol poslala “Klikeru” i žestoko isprozivao svoje dojučerašnje saradnike.

– U prijevodu “imate tačno dvadeset dana da vaš Kliker otkotrljate u koju god želite rupu, a brišemo vas jer smo namjerili da umjesto djece tu bude nešto drugo, bilo šta drugo, tipa kafić, teretana, pečenjara, ali samo ne djeca. U potpisu – niko. Tačnije, u potpisu je nešto nalik na Džedajski savjet, Veliku ložu Slobodnih zidara ili Savjet Mudraca. U potpisu su osnivači Art Komune – naveo je Kesić.

Voditelj potom otkriva da je izbacivanje “Klikera” iz Dorćol placa odigrano podlo i bez ikakve najave.

– Šokirani ovim mailom koji nam je stigao nakon pet godina rada našeg “Klikera” u okviru pomenute Art Komune , zapitali smo se zašto nam osnivači koje inače viđamo skoro svaki dan u Dorćol placu, nisu dali nikakav signal, namig, ili poziv na sastanak na kome bi nam oči u oči saopštili da nam se sprema “brisanje”. Zašto su osnivači preuzeli ulogu frajera kukavice koji SMS porukom otkačinje djevojku? I to usred pandemije, kada nam je poslovanje, kao i svim drugim ugostiteljskim objektima u ozbiljnoj krizi – zapitao se Kesić.

Vijest o izbacivanju “Klikera” naišla je na brojne reakcije njihovih pratilaca na Instagramu, a naročito su time razočarani onji čija su djeca posjećivala tu igraonicu i provodila nezaboravne trenutke.

– Jako sam tužna. Rođendane smo redovno slavili kod vas. Čitavo djetinjstvo nam je obojeno Klikerom – samo je jedan od komentara razočaranih beograđana koji su, sudeći prema reakcijama na društvenim mrežama, uputili nedvosmislenu podršku “Klikeru” sa željom da uskoro nađe novi prostor u kom će uživati mališani.

Iz “Klikera” su obećali da će učiniti sve da uskoro ponovo prorade na nekom drugom mjestu, dok je Zoran Kesić uputio optimisičnu poruku da su “igračke, žuti “Fića” i avioni na sigurnom”.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare