Politika

Podnesena krivična protiv Dodika jer je na Čovićev dernek letio helikopterom RS

Odbornik u Skupštini Grada Banja Luka i član Glavnog odbora PDP-a Ivan Begić podnosi krivičnu prijavu protiv Milorada Dodika jer je na dernek Dragana Čoviće odletio helikopterom RS.

“Spremio sam krivičnu prijavu koju ću podnijeti protiv prvog letača Republike Srpske, člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i Bobana Кusturića, prvog člana posade privatizovanog Helikopterskog servisa Republike Srpske, zbog krivičnog djela zloupotrebe službenog položaja ili ovlaštenja“, rekao je Begić.

Kaže da su njihova bahatost i bezobrazluk prevršili svaku mjeru.

„Mi, narod Republike Srpske, plaćamo Dodiku vozikanja avionima i helikopterima, da bi on, usput izmislivši službenu posjetu, išao na žurku kod svog, isto tako bahatog, prijatelja Dragana Čovića. Helikopterski servis se pretvorio u uslužni servis da vozikanje Dodika na žurke i stranačke skupove, a direktor istog u slugu prohtjeva svog šefa.

Dok suše uništavaju najplodnije krajeve RS, poljoprivrednici grcaju u problemima, prijete nam poskupljenja osnovnih životnih namirnica, komitet koji se naziva i Vlada, ćutke to posmatra, kao što ćuti na bezobrazluk svog šefa, na isti način kao što on sa visinske udaljenosti gleda na narod RS“, kaže Begić.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare