Region

Pojavila se hit snimka Ane Brnabić kako divlje glisira po Hrvatskoj: Malo sam brže krenula…

Srbijanska premijerka Ana Brnabić 2010. godine uhvaćena je u nedozvoljenom glisiranju, odnosno bliže od 300 metara obali, što je zakonom zabranjenom, piše Morski.hr.

“Krenuli smo čamcem uobičajeno na ovu plažu, gdje nema puno kupača. Kad smo krenuli tamo prema mulu, malo sam brže krenula”, rekla je tada Brnabić.

Taj video postao je ponovno popularan ovih dana s obzirom na to da čelni ljudi Srbije imaju problema s ljudima iz njihove države koji ljetuju u Hrvatskoj.

Vučić: ‘Dok sam živ neću ići na hrvatsko more’

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da neće na hrvatsko more dok god je živ, a srbijanska premijerka Ana Brnabić nedavno je izjavila da nije svratila u svoju kuću na Krku, još od 2016. od kad je izabrana u vladu najprije kao ministrica za državnu i lokalnu upravu, pa onda i premijerka. Brnabić je rekla kako “u ovom trenutku osjeća” kako za nju, kao predsjednicu vlade, nije dobro da ljetuje u Hrvatskoj.

“Dio moje porodice je svakako išao i ljetovao tamo. To je moj lični, privatni osjećaj i mislim da to ne moram objašnjavati”, poručila je Brnabić.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare