Magazin

Pojavio se trik uz koji žene doživljavaju dvostruko jači orgazam

Znamo da je šoljica jake kafe upravo ono što će vas ‘oživjeti’ ujutro – ali jeste li znali da bi to moglo oživjeti i vaš seksualni život? Novi TikTok trend kaže kako žene ispijaju espresso u nadi za boljim orgazmom, piše 24sata.

Seks guruica Nadia Bokody (34), iz Australije, željela je to isprobati i sama, a zatim je podijelila svoj zaključak.

‘Popila sam dvostruki espresso prije nego što sam ovaj tjedan namjestila punu brzinu na mojem vibratoru. Dopustite mi da objasnim …’, napisala je u svojoj objavi.

Seks savjet s TikToka kaže da, ako ispijete kavu neposredno prije nego što se upustite u seks ili masturbaciju, možete očekivati ​​uživanje u orgazmu kvalitetnijem od najkvalitetnije vreće organske arabika kafe.

Trend kofeinskog orgazma prvi se put pojavio kada je korisnik @cupofalexx_official objavio videozapis na TikTok tvrdeći kako šoljica kafe pojačava vaš orgazam za 50 posto.

@cupofalexx_official

#duet with @jugrandoni i feel like Santa… but better. #fyp #foryou #coffee #coffeelover #starbucks #dunkin @dunkin #McDonaldsCCSing #funfact

♬ original sound – Julia Grandoni

Nedugo zatim drugi TikTokeri počeli su objavljivati ​​vlastite postove testirajući hrabre tvrdnje. Iako je dvojbeno da će jaka kava rezultirati višestrukim orgazmima, teorija iza kofeinskog orgazma ima neke argumente koji joj idu u prilog.

Kofein je vazodilatator, što u osnovi znači da uzrokuje širenje krvnih žila, a nakon toga omogućava da kroz njih protječe više krvi. Zbog toga ljudi i piju kavu ujutro ili tijekom dana, kad osjećaju da im treba razbuđivanje i više energije.

– To nije baš bilo izvantjelesno iskustvo koje je TikTok obećao, ali moj se veliki orgazam ipak činio intenzivnijim nego inače – zaključila je Nadia Bokody.

Nažalost, nema konkretnih istraživanja bi li se taj učinak mogao proširiti na genitalije. Studija iz 2018. godine na štakorima, međutim, predložila je korelaciju između unosa kofeina i seksa, a ženke štakora kojima je davan kofein doživjele su više orgazama te su bile ‘raspoloženije’ za seks.

Ginekolog iz Melbournea, dr. Joseph Sgroi, Nadiji Bokody je rekao da to nije u potpunosti isključeno, iako smatra da bi korist od kofeina u seksu vjerojatno bila mala.

– Zanimljivo je da učinak kofeina na krvne žile varira. Krvne žile u mozgu i plućima imaju tendenciju suženja, dok se one u želucu šire. Dodajte to učinku na mozak kao stimulans i mogli biste osjetiti poboljšanje u svojim orgazmima – objasnio je dr. Sgroi.

Ipak, kofein nije zamjena za odgovarajuću predigru i vezu s vašim partnerom. Zdravo poštovanje jednih prema drugima nadmašit će svaku korist koju biste mogli dobiti od kafe, kaže on.

Ako već posežete za kavom da biste se i sami uvjerili, budite oprezni: iako nema rizika povezanog s ispijanjem kave prije seksa ako ste dobrog zdravlja bez postojećeg stanja srca ili visokog krvnog tlaka, pretjerano konzumiranje kofeina može dovesti do niza neugodnih nuspojava poput lupanja srca, tjeskobe, nesanice i dehidracije.

Tagovi:


Povezani postovi: