Sport

Pojavio se uznemirujući video: Hrvatskog rukometaša su nemilosrdno tukli dok je bespomoćno ležao bez svijesti

Denis Tot, 27-godišnji hrvatski rukometaš koji je preminuo od povreda glave usljed premlaćivanja ispred diskoteke u glavnom skopskom parku, što se vidi na nadzornim snimkama, bit će pokopan u rodnom Đakovu.

Od preminulog rukometaša za kojeg svi njegovi kolege rukometaši, ali i mještani Đakova imaju samo riječi hvale, oprostit ce se danas porodica, prijatelji i svi koji su ostali šokirani viješću o tragediji u Skoplju, prenosi Večernji.

Šok zapravo ubistvom Denisa Tota dodatno je izazvala činjenica da su iz bolnice prvo objavili da je umro od ustajanje srca te da je tek obdukcijom utvrđeno da je imao povrede glave od kojih je preminuo. Sve je potaklo brojne špekulacije o navodnoj povezanost ljekara i napadača, pa čak i političke tenzije između vlasti i opozicije.

“Možda makedonski ministar nešto krije. Čak se piše da iz državne makedonske vlasti prikrivaju zbog nečeg cijeli događaj i da je zato prvo bila informacija da je hrvatski rukometaš umro od srčanog udara, a zbog čega je to prvo objavio i njegov brat. Zašto bi prikrivali i jesu li povezani nekako s napadačima, to ne znam, ali ova čudna situacija oko uzroka smrti stvarno budi sumnju”, rekao je Večernjem jedan makedonski novinar želeći ostati anoniman.

Pojavila se i uznemirujuća videosnimka trenutka kad su napali Denisa i nemilosrdno ga tukli dok je bespomoćno ležao. Najkrvoločnija je bila djevojka iz društva napadača, a priseban je bio tek muškarac i bijelim hlačama, koji je sve odmaknuo i pokušavao pomoću nesretnm 27-godišnjaku. Nažalost, pomoći nije bilo. Video možete pogledati OVDJE.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare