Sport

Pomoćnik Hadžibegića: Ciljamo na prvo mjesto i tako se postavljamo

Nenad Gagro, pomoćnik Faruka Hadžibegića i jedan je od članova stručnog štaba A selekcije Bosne i Hercegovine govorio je o pripremama Zmajeva.

Gagro je za zvaničnu stranicu FS BiH govorio o pripremama Zmajeva, prvoj kvalifikacionoj utakmici protiv Islanda te formi naših igrača.

“Od prvog dana kad sam saznao da sam u stručnom štabu počeo sam pratiti Island, imamo sve informacije. Radi se o dobroj i karakternoj ekipi koja je motorički sposobna.

Mi se pripremamo na taj način igre i mislim da će biti kako mi želimo. Mislim da imamo veći individualni kvalitet od reprezentacije Islanda i da bi na taj način mogli doći do željena tri boda.”, kazao je pomoćnik Hadžibegića.

U našem stručnom štabu smatraju da su reprezentativci BiH u dobroj fizičkoj formi.

“Igrači igraju u velikim klubovima i ne može doći do zapuštanja, bez obzira na to da li igraju u nacionalnim prvenstvima ili ne. Oni su svi u jako dobroj fizičkoj formi i pokazuju to na treninzima.

Ciljamo na prvo mjesto i tako se postavljamo. Vidjet ćemo šta će biti. Normalno je i da druge reprezentacije imaju svoje ciljeve.”Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare