Cijeli svijet šokirala je vijest da je preminula legendarna pjevačica Tina Turner. Pjevačica je umrla u 84. godini nakon duge i teške bolesti
Muzika

Posljednja snimka Tine Turner: Zahvalila se obožavateljima pa otkrila zbog čega je sretna…

Cijeli svijet šokirala je vijest da je preminula legendarna pjevačica Tina Turner. Pjevačica je umrla u 84. godini nakon duge i teške bolesti. Neko vrijeme se nije pojavljivala u javnosti, a posljednje fotografije snimljene su 2021. godine, kada je objavila i video zahvale ‘Rock and Roll Hall of Fameu’.

“Zdravo svima. Bilo je veoma kada sam čula da dobivam trofej. Ako mi i dalje daju nagrade s 81 godinom, očito sam napravila nešto dobro. Da, ovo je moje, veoma sam sretna”, rekla je tada Tina u videu pa objavila i fotografiju.

“Kao što sigurno možete reći iz mog osmijeha, oduševljena sam što sam službeno primljena u ‘Rock and Roll Hall of Fame’ kao solo umjetnik. Kakva čast”, napisala je u opisu.

Legendarna pjevačica Tina Turner je tokom svoje karijere prodala 200 miliona ploča, uključena je u listu Besmrtnika – najvećih umjetnika ikad, dobila je čak osam Grammyja, a uvrstili su ju i među muzičare u Rock and Roll Hall of Fame muzeju.

Tagovi:


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare