Region

Potresna poruka majke 18-godišnjeg Nišlije koji je pronađen mrtav

Milica Cvetković, majka Jovana Veselinovića (18) iz Niša, čije je tijelo pronađeno jučer na napuštenom gradilištu u ulici Branka Krsmanovića u Nišu  nakon četiri dana potrage, uputila je na Facebooku potresnu poruku kojom se oprostila od sina i pozvala sve ljude da u njegovo ime učine nešto dobro. Porodica dječaka zamolila je i medije da ne pišu da se Jovan ubio, sve dok se policija ne oglasi zvaničnim saopćenjem.

“Ja imam samo jednu molbu, u ime mog Jovana… Učinite danas neko dobro djelo… Bilo koje. Nahranite nekog gladnog, udomite psa ili macu sa ulice, donirajte SMS za bolesnu djecu, pomozite nekom starijem da pređe ulicu, ako vidite da u redu na kasi nekome zafali para, doplatite mu, zasadite drvo, recite mami da je volite, zagrlite vaše dijete jako najjače… Bilo šta. Za mog Jovana, za njegovu čistu dušu, za njegov vječiti osmijeh… Sine moj, sunce majkino, živiš i živjet ćeš zauvek kroz nas… Svake subote, jer je to tvoj dan rođenja, će nam dolaziti tvoji najdraži prijatelji…”, napisala je na Facebooku i dodala:

“Pričaćemo anegdote o tebi, tvoje bisere, tvoje šale, jest ćemo tvoju omiljenu hranu… Nećemo da plačemo, slavićemo tvoj život i zahvaljivati Bogu za svaki dan koji nam je podario sa tobom… Zauvijek, oko moje milo, srećo moja mila, i obećava majka, živjet će tvoj duh, tvoja harizma i sve ono što jesi i što si bio… Do vječnosti. Majka više nema svoju dušu, moju dušu činite samo ti i Lazar. Više mi ne treba”, napisala je majka dječaka.

Prijateljica porodice nastradalog mladića potom je objavila videosnimak u kome je zamolila medije da ne pišu da se mladić ubio, sve dok se policija ne oglasi zvaničnom izjavom.

“Obraćam se svima u ime porodica koja trenutno prolazi najstrašniji da u svom životu. U ime mame Milice ja molim prvenstveno novinare da ne pišu neistine, ne radi se u samoubistvu, policija još uvijek istražuje da li je ubistvo zbog pljačke ili nesretan slučaj. Ja vas molim da, ako imate malo srca, od ovoga ne pravite senzacionalizam i sačekate zvaničnu izjavu policije”, rekla je prijateljica porodice, prenosi Nova.rs.

 Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare