Svijet

Poznata holivudska glumica napravila stravičnu nesreću: Bila na kokainu, nalazi se u komi, čini se da joj nema spasa

Anne Heche ‘bila je na kokainu’ kada se prošlog petka svojim Mini Clubmanom zaletjela u kuću u Los Angelesu, kritično ozlijedivši sebe i ženu u kući.

Heche je u komi nedugo nakon sudara i strahuje se da bi mogla umrijeti jer su joj pluća teško oštećena, rekao je izvor ekskluzivno za DailyMail.com.

53-godišnja glumica izgubila je kontrolu nad svojim automobilom koji je uletio u kuću i zapalio vatru koja ju je teško opekla, ostavljajući je u ‘ekstremno kritičnom stanju’, rekao je njen predstavnik.

‘Dugo će biti u komi i strahuje se da bi mogla umrijeti jer joj pluća ne rade sama’, rekao je anonimni izvor za DailyMail.com.

LAPD tretira stravičnu nesreću kao potencijalno kazneno djelo, zbog ozljeda koje je zadobila žena u kući, Lynne Mishele, a izvori su za TMZ rekli da je glumica bila pod utjecajem kokaina.

Nejasno je koliki je stepen Anninih povreda.

‘Ima značajnu ozljedu pluća koja zahtijeva mehaničku ventilaciju i opekline koje zahtijevaju hiruršku intervenciju’, rekao je njen predstavnik.

‘U komi je i nije dolazila svijesti nedugo nakon nesreće’, dodali su.

Heche se liječi u Grossmanovoj jedinici za opekline koju je osnovao otac dr. Petera Grossmana, piše Showbiz411. Njegova supruga Rebecca Grossman optužena je da je ubila dvojicu braće u dobi od 11 i 8 godina dok su s roditeljima prelazili ulicu na obilježenom pješačkom prelazu. Izjasnila se da nije kriva.

Izvor: Daily Mail

Ranije u ponedjeljak, nedavno objavljena snimka prikazuje trenutke prije nesreće u kojoj je Heche skoro pokosila ženu.

Snimljena je kako juri uličicom i za dlaku je promašila pješaka dok je hodala pločnikom u četvrti Mar Vista u gradu.

Žena, koja nije identificirana, zaprepašteno se vrtjela uokolo dok je plavi Mini Clubman jurio pokraj nje nešto prije 11 sati u petak.

Policijski insajderi otkrili su da će Heche, koja je bila intubirana s užasnim opeklinama nakon zastrašujuće nesreće, biti pod istragom zbog sudara pri brzini od 90 km/h.

Policajci LAPD-a spremni su uzorkovati njenu krv iz bolničkog kreveta u nadolazećim sedmicama kako bi otkrili je li bila pod utjecajem dok je bila za volanom.

Slika koju je snimio svjedok prije nesreće prikazuje je u svom plavom Mini Clubmanu s bocom s crvenim čepom i oči koje izgledaju staklenasto.

Izvor: Daily Mail

U međuvremenu su nove slike pokazale trenutak kada je šokirana vlasnica kuće gledala kako njen ‘cijeli životni posjed’ gori u plamenu tokom užasnog sudara u petak ujutro.

Lynne Mishele fotografirana je kako u nevjerici gleda kako njeno životno djelo eruptira u vatrenoj kugli nakon što ju je glumica probila vrtoglavom brzinom.

Viđena je na pločniku vani s rukama u džepovima i izgledala je zaprepaštena dok se 59 vatrogasaca borilo s ogromnim požarom čije je gašenje trajalo više od sat vremena.

Izvor: Daily Mail

Heche je prvo udarila svojim Minijem u blok garaže, prije nego što je odjurila, preorala živicu i završila potpuno potopljena u Misheleinom domu na 1766 South Walgrove Avenue.

Nova snimka također prikazuje Hechein plavi Mini Clubman kako juri niz usku uličicu vrtoglavom brzinom prije vatrenog sudara kod Misheleine kuće.

Nije odmah zakočila unatoč tome što je žena viđena kako ide preko izlaza na glavnu cestu, a glumica je tek u zadnji tren pritisnula papučicu.

Snimka od pet sekundi završila je dok se zateturali pješak okreće kako bi pogledao automobil dok odlazi u daljinu.

Upućeni su rekli da su imali nalog da joj izvade krv jer vjeruju da je bila pijana, ali bi mogle proći sedmice dok se ne dobiju rezultati.

Rekli su da je minimum s kojim bi se glumica mogla suočiti optužbe za udar i bijeg za nesreću u garaži zbog koje je brzo pobjegla unatoč tome što su je snimili šokirani svjedoci.

Izvor: Daily Mail
Izvor: Daily Mail
Izvor: Daily Mail
Izvor: Daily Mail
Izvor: Daily Mail


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare