Politika

Privrednici i zaposlenici iz BiH i regije za vikend idu na vakcinaciju u Beograd

Ovog vikenda će u Beogradu biti organizovana vakcinacija za privrednike i njihove zaposlene iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Albanije i Kosova koji žele zaštitu od koronavirusa, izjavio je predsjednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, prenosi Anadolu Agency (AA).

Privredna komora Srbije (PKS) u saradnji sa Vladom Srbije, organizovala je imunizaciju više hiljada privrednika i zaposlenih u kompanijama i nastavit će sa vakcinacijom. Kao novi korak u ovoj akciji, PKS je osigurala i 10.000 vakcina za privrednike i zaposlene iz regiona.

“Mi smo jedan region, naše ekonomije su tijesno povezane i samo zajedno možemo da pobijedimo ovu poštast. PKS je do sada organizovala vakcinaciju velikog broja naših privrednika i radnika, a sada želimo da pomognemo i našim komšijama kako bi uspjeli da očuvaju svoje ekonomije, jer samo tako čitav region može da ide naprijed”, rekao je Čadež, koji je i predsjednik Upravnog odbora Komorskog investicionog foruma Zapadnog Balkana.

Ona je naveo i da je procedura imunizacije privrednika iz regiona krajnje jednostavna.

“Potrebno je samo da se kompanije iz regiona jave svojim privrednim komorama koje će u koordinaciji sa Privrednom komorom Srbije organizovati vakcinaciju u Beogradu”, kazao je Čadež, a saopštila PKS.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare