Magazin

Procurili detalji novih epizoda serije ‘Seks i grad’: Hoće li Carrie i Faca i dalje biti zajedno?

Iako su se prve epizode pojavile prije čak 23 godine, ‘Seks i grad’ jedna je od najuspješnijih serija svih vremena, a brojni fanovi i dalje s nestrpljenjem očekuju nove epizode.

Nakon uvida u detalje procurenog scenarija serije ‘Seks i grad’, kako navodi Page Six, saznalo se da su Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) i Faca (Chris Noth) okončali svoju turbulentnu vezu te se bore oko finansija.

U jednoj sceni Carrie večera sa svojim najboljim prijateljima Stanfordom Blatchom (Willie Garson), Mirandom Hobbes (Cynthia Nixon) i Charlotte York Goldenblatt (Kristin Davis). Govori im kako ona i Faca nisu u najboljim odnosima:

‘Snimala sam podcast, prala kosu. Da, nisam jela ni spavala, ali barem sam se osjećala dobro zbog svog braka. Zar sam sada samo jedna od žena o kojima se brinuo?’

Kao što obožavatelji serije vjerovatno znaju, brak s Carrie nije Facin prvi brak. On se ženio dva puta, jedanput za izdavačicu knjiga Barbaru (Noelle Beck) te drugi put za Natashu Naginsky (Bridget Moynahan).

Ovo nije prvi put da Carrie i Faca prolaze kroz krizu. U drugom nastavku filma ‘Seks i grad’ Carrie je imala kratku romantičnu vezu sa svojim bivšim zaručnikom Aidanom Shawom (John Corbett). Nakon što mu je sve priznala Faca joj je poklonio veliki crni dijamantni prsten kako bi joj pokazao koliko joj je posvećen. Iako se legendarna Samantha Jones (Kim Catrall) neće pojaviti u novim epizodama, glumačkoj postavi su se pridružile Sara Ramirez, Nicole Ari Parker, Sarita Choudhury i Karen Pittman.

Sara Ramirez će glumiti Che Diaza, komičarku koj vodi podcast u kojem se Carrie pojavljuje. Nicole Ari Parker utjelovit će majku troje djece, Lisu Todd Wexley. Sarita Choudhury glumit će moćnu i samostalnu brokericu za nekretnine Seemu Patel. Karen Pittman pojavit će se kao briljantna profesorica prava na Columbiji dr. Nya Wallace.

Podsjetimo, novi nastavak serije ‘Seks i grad’ sastoji se od 10 epizoda. Legendarna SJP Vanity Fairu kazala je da će u epizodama svakako prikazati i trenutnu pandemiju COVIDa-19 upravo jer je New York njome jako pogođen. Isto tako, nagovijestila je da će biti i promjena u njihovim odnosima prema društvenim mrežama.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare