eksplicitna scena sirove strasti sharon stone
Magazin

Proslavila je eksplicitna scena, a sada je otkrila teške detalje i probleme koje je zbog nje imala

Glumačku karijeru slavne Sharon Stone obilježila je uloga u filmu “Sirove strasti” iz 1992. godine u kojima je glumila s Michaleom Douglasom, a koja joj je na kraju stvorila ozbiljne probleme i neugodnosti u stvarnom životu.

Otkrila je da je sudija doveo u pitanje njenu sposobnost da bude odgovoran roditelj jer se pojavila u spomenutom erotskom filmu

Sharon je u filmu glumla spisateljicu kriminalističkih romana koja bude osumnjičena za brutalno ubistvo rock zvijezde. Cijeli slučaj istražuje detektiv, kojeg je utjelovio Douglas, par započinje intenzivan seksualni odnos.

Poznata eksplicitna scena

Najpoznatija eksplicitna scena u filmu je kada je Sharonin lik na ispitivanju u policiji i trenutak kada izazovno prekriži noge sjedeći na stolici, kako bi pokazala da ne nosi donje rublje ispod haljine.

Osam godina kasnije, Sharon je sa sada već bivšim suprugom Philom Bronsteinom, usvojila sina Roana jer su imali problema s prirodnim začećem. Pretrpjela je tri spontana pobačaja prije nego što je Roan ušao u njihove živote 2000. godine.

Godinu dana kasnije, dobi od samo 43 godine doživjela težak moždani udar koji ju je umalo ubio. Tri godine kasnije njen brak se raspao i ušla je u bitku za skrbništvo s Philom, koju je na kraju izgubila. Osvrćući se na taj period u svom životu, za koji kaže da joj je doslovno slomilo srce, Sharon je rekla da je snimanje “Sirovih strasti” korišteno protiv nje na sudu.

“Izgubila sam skrbništvo nad svojim djetetom. I to kada je sudija upitao moje dijete, mog malog, malog, sićušnog dječaka, ‘Znaš li da tvoja majka snima filmove o seksu?’. Smatralo se da sam takav roditelj jer sam snimila taj film. Ljudi danas hodaju uokolo bez odjeće na običnoj televiziji. A onda se vidjeli možda šesnaestinu sekunde moje moguće golotinje i izgubila sam skrbništvo nad svojim djetetom”, izjavila je Sharon u podcastu Table for Two with Bruce Bozzi.

Mentalno zdravlje

Situaciju su dodatno pogoršala i njezini stalni zdravstveni problemi, koji su imali značajan utjecaj na njeno fizičko i mentalno zdravlje.

“Završila sam u klinici Mayo s dodatnim otkucajima srca u gornjoj i donjoj komori srca. To mi je slomilo srce, doslovno mi je slomilo srce”, zaključila je glumica.

Nakon što je Philu dodijeljeno isključivo skrbništvo, Sharon je rekla da se nastavila boriti za Roana sljedećih 13 godina. Ali, dopuštene su joj posjete samo jednom mjesečno. Danas je u dobrim odnosima sa sinom koji ima 22 godine i koji ju je slijedio njene stope. Odlučio se baviti glumom i nedavno se poojavio u filmu “What About Love”, uz mamu Sharon i glumca Andyja Garciju.

Budući da nije mogla zatrudnjeti prirodnim putem, Sharon je 2005. i 2006. godine usvojila još dva sina. Laird danas ima 17 godina, a Quinn 16. Odgojila ih je kao samohrana majka i nakon Phila se nije ponovno udavala.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare