Tehnologija

Prva “dama”‘ Facebooka odlazi iz tima Marka Zuckerberga

“Kada sam prihvatila ovaj posao 2008., nadala sam se da ću biti u ovoj ulozi pet godina. Četrnaest godina kasnije, vrijeme je da napišem novo poglavlje u životu.

Nisam sigurna što će biti u budućnosti, al znam da nikad ne možemo biti sigurni u potpunosti”, napisala je na Facebooku Sheryl Sandberg, dugogodišnja glavna operativna direktorica Facebooka, a sada Mete.

Bila je desna ruka Marka Zuckerberga, prenosi 24sata.hr.

“Znam da ću se fokusirati na svoju fondaciju i pomoć ljudima u potrebi, što je za mene ovog trenutka najvažnije s obzirom na odnos prema ženama u današnje vrijeme. Planiram i svadbu sa Tomom, a zajedno ćemo odgajati naše petero djece”, napisala je Sandberg.

“U idućih nekoliko mjeseci Mark i ja ćemo preusmjeriti sve važne odluke koje sam imala i napustit ću kompaniju na jesen”,- dodala je ona.

Sheryl se u ostatku objave zahvalila svima s kojima je sarađivala proteklih godina, svim trenucima koje su zajedno proživjeli te brojnim prijateljstvima na tom putu.

“Kada sam upoznala Marka, samo sam tražila posao. Nisam znala da će mi susret s njim promijeniti život”, izjavila je Sandberg.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare