Sport

Prva izjava Đokovića nakon pozitivnog testa na koronu: Sve smo radili iz čistih namjera

Odmah po dolasku u Beograd Novak Đoković se testirao zajedno sa članovima porodice i tima sa kojima je bio u Beogradu i Zadru. Test na koronavirus je bio pozitivan premda on ne oseća nikakve simptome.

“Odmah po dolasku u Beograd otišli smo na testiranje. Moj i Jelenin rezultat je pozitivan. Djeca su negativna” – rekao je Novak, a zatim nastavio:

“Sve što smo uradili u proteklih mjesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namjera. Naš turnir je bio humanitarnog karaktera sa idejom da pomognemo teniserima iz regiona, da im omogućimo uslove da igraju, ostvare prihode, i na taj način lakše prebrode ovaj težak period.

U isto vreme, želeli smo da pošaljemo poruke solidarnosti i poštovanja, fer-pleja. Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija, i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi. Organizovali smo turnir u trenutku u kojem je virus oslabio vjerujući da su se stekli uslovi za njegovo održavanje.

Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze. Pratim izjave ljekara i nadam se da se broj zaraženih neće povećavati. Nadam se da se neće komplikovati bilo čija zdravstvena situacija i da će svi biti dobro.

Ja ću ostati u samoizolaciji narednih 14 dana, i ponoviti test za 5 dana”, saopćio je Novak Đoković.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare