Svijet

Putinova ljubavnica i ‘prva dama’ iz sjene rodila mu je dva sina? Izvor iznio šokantne podatke i tajnu koja se krila godinama

U članku novinara Willa Stuarta za “Daily Mail” navodi se da Vladimir Putin ima dva sina. Prvog je dobio 2015. godine, a drugog 2019. godine. Jedan je rođen u Švicarskoj, drugi u Moskvi.

Navodno Putin je dva sina dobio sa bivšom ritmičkom gimnastičarkom i osvajačicom olimpijskog zlata u Atini 2004. godine Alinom Kabajevom.

Stariji sin rođen je u dobro obezbijeđenoj klinici u Švicarskoj 2015. godine, tvrdi izvor koji je prisustvovao porođaju.

Mlađi sin je rođen u Moskvi 2019. godine. Porođaju je prisustvovalo isto medicinsko osobolje iz Švicarske koje je zbog poroda doputovalo u Moskvu, piše u istrazi koju je objavio švicarski list “Sonntagszeitung”.

Ruski lider koji će napuniti ove godine 70, 2007. godine demantovao je priče da ima bilo kakve veze sa bivšom gimnastičarkom (38).

Susret Aline Kabajeve i Vladimira Putina

“Naš izvor je bio vrlo jasan – Alina je bila u vezi sa Putinom. Imaju dvoje djece – dva sina i ona nije bila sa drugim muškarcima jer tako nešto bi bilo jako opasnu za nju”, piše “Daily Mail”.

Otkako je počela “specijalna operacija Rusije”, Alina je, navodno, sa djecom se krije u Švicarskoj, o čemu su mediji pisali.

Alina je prije navodne veze sa Putinom bila vjerena za političara Dejvida Muselijanija 2004. godine, ali je ta romansa završena godinu dana kasnije.

“The Moskovsky Korrespondent” je tvrdio da se vjerila sa Putinom, ali je to demantovano, a novine su zatim ugašene. Govorilo se i da je 2015. dobila prvo dijete sa ruskim predsjednikom, što je on, takođe, negirao.

Kako se pisalo, prošle godine je čitav četvrti sprat u Istraživačkom centru za akušerstvo, gienkologiju i perinatologiju “Kulakov” bio zatvoren kako bi cijeli bio na raspologanju Alini i blizancima.

Internet izdanje “The Moskovsky Korrespondent” prenijelo je vijest o porođaju, a onda ju je iznenada obrisao kao i sve podatke iz keš memorije.

Vladimir Putin iza sebe ima brak sa Ljudmilom Škrebnjevom sa kojom ima ćerke Mariju i Jekaterinu. Taj brak je trajao od 1983. do 2013. godine.

“Sun” navodi da Putin privatni život drži daleko od očiju javnosti, da njegove kćerke koje nikada ne imenuje u javnosti imaju dokumenta sa lažnim imenima. “Opsesivan je po pitanju sigurnosti porodice zato se i porođaj Aline Kabajeve drži pod velom tajni”, tvrdi ovaj britanski medij.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare