Quentin Tarantino otkrio je za koji svoj film smatra da je najbolji. Ali je također je jasno dao do znanja kakvi su njegovi prioriteti
Film

Quentin Tarantino: Obožavam svoje filmove i radim ih za sebe

Quentin Tarantino u intervjuu s Howardom Sternom otkrio je za koji svoj film smatra da je najbolji. Ali je također je jasno dao do znanja kakvi su njegovi prioriteti kad je publika u pitanju.

Na pitanje koji je njegov najbolji film, reditelj je odgovorio kako je u prošlosti govorio da su “svi filmovi njegova djeca”. Ali kako smatra da je “Bilo jednom… u Hollywoodu” njegovo najbolje filmsko ostvarenje.

Tarantino je potvrdio kako voli ponovno gledati svoje filmove, a kad ga je voditelj upitao zašto, odgovorio je: “Obožavam ih! Volim svoje filmove, radim ih zbog sebe, svi ostali su pozvani.”

“Svaki put kad ugledam svoj film na TV-u, pomislim: Hej! Izgleda da ću opet malo gledati Jackie Brown'”, izjavio je, dodajući kako je “vrlo zadovoljan svojim radom”.

Podsjetimo, reditelj je poznat po svojem “planu od 10 filmova”, a otkrio je i jedan važan detalj o svojem posljednjem filmu.

Za The Digital Fix otkrio je da će sljedeći film koji će režirati biti njegova potpuno originalna ideja.

No Tarantinove fanove očekuje još poslastica. Poput najavljene televizijske serije od osam dijelova čija bi produkcija trebala početi sljedeće godine.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare