Raportu se javio Namik, muž Samre Ćosović-Hajdarević: Slagala je i podmetnula da je tučem. Ona ima veze

8808

Raport je sinoć objavio informaciju da je zastupnica SDA u Skupštini Kantona Sarajevo Samre Ćosović-Hajdarević bila žrtva porodičnog nasilja.

Nju je, kako nam je rečeno iz MUP-a KS, udario muž Namik. Ćosović-Hajdarević je cijeli slučaj prijavila policiji, nakon čega je Namik priveden. Pušten je sinoć uz sudsku zabranu prilaska porodici.

Nakon objave informacije, Raportu se javio Namik, tvrdeći da to nije tačno.

“Molim Vas da uvijek saslušate i drugu stranu i napišete istinu. Moja supruga nije napisala kako ona maltretira i tuče djecu, sinoć je moj najmlađi sin pobjegao meni u zagrljaj kako ne bi dobio batine od mame, ja sam zaštitio dijete kao uvijek, pokušao sam da sačuvam brak i djecu ali džaba vam kad neko želi da idem svojim putem i da traži drugog. Meni nisu dozvolili sinoć u policiji da prijavim suprugu i kažem svoju priču jer supruga ima jače veze i već je sve dogovoreno, naštimano. Ima veze u tužilaštvu u policiji i samo naredi, priloži ljekarsko i uvali, slaži, podmetni. Ja sam danas dao svoju izjavu i obrazložio, ima u PU, dobivao sam i prijetnje”, napisao nam je Namik Hajdarević u e-mailu.