Puni Gas

Raste broj automobila po stanovniku u Evropskoj uniji

Očigledno evropska politika nije uspjela da pronađe zajednički jezik s građanima Evropske unije.

S jedne strane forsira se ekološka agenda, promoviše javni prevoz, a s druge? Broj automobila po glavi stanovnika u EU je u stalnom porastu.

Nedavno, na prelazu iz 2020. u 2021. godinu, prema podacima nemačkog Saveznog zavoda za statistiku, u EU je bilo 560 automobila na 1.000 stanovnika, piše Revija HAK.

U cijeloj EU je zabilježen snažan rast broja automobila po glavi stanovnika – prije deset godina je bilo samo 480 vozila na 1.000 stanovnika. U posljednjih deset godina je zabilježen rast u svim zemljama EU. Prednjače Luksemburžani, gdje su u upotrebi 682 vozila.

Najmanje automobila u odnosu na broj stanovnika imaju Rumuni (379), ali i tamo se zaliha udvostručila od 2007. godine.

Prva mjesta zauzimaju Luksemburg (682), Italija (670) i ​​Poljska (664) – Njemačka ima 580 automobila, a Austrija 570 vozila. Najmanje ih je bilo u Rumuniji (379), Letoniji (390) i Mađarskoj (403).

Tagovi:


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
1 Comment
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Naomi Samuel
Naomi Samuel
10 dana

Bok prijatelji, ja sam Naomi Samuel, nova sam ovdje, ne znam kako stvari ovdje funkcioniraju, ali ovdje sam pročitala dobre komentare i dodat ću malo iz svog života jer će mnogima biti od koristi mi ovdje, u potrazi za odgovorima i odnosima za rješavanje problema. Bila sam četiri godine u vezi sa Samulom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema svom mužu, pitala sam ga o svemu sam obećao, ali on je odbio. Objasnila sam problem svog odnosa s kolegicom na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavniku koji bi mi mogao pomoći da napravim ljubavnu čaroliju da vratim muškarca kući, ali ja sam žena koja nikad nije vjerovala u magiju, imala sam nema izbora , probala sam, kontaktirala sam vrača i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu u roku od tri dana, moj bivši će mi se vratiti u roku od tri dana, dr alaba je bacio urok i svaka druga amajlija u njegovom do hrama u moje ime usred noći. Začudo, drugi dan je bilo oko podneva. 16.00 Zvali su me sa nepoznatog broja, nazvao me bivši muž, bila sam toliko iznenađena da sam se javila na telefon, vidjela da je to moj muž, dugo smo razgovarali i sve što je rekao je da mu je žao. . jer je sve bilo krivo, rekao je da želi da mu se vratim da me voli još više. Bila sam tako sretna i otišla sam kod njega, kako smo počeli sretno živjeti zajedno i dan danas. Od tada sam obećao da ću podijeliti svoje dobre vijesti s ljubavnim igrama koje rade savršeno bez ikakvih nuspojava. Imam čvrstu namjeru da netko za koga znam da ima problema u vezi može pomoći takvoj osobi upućujući mu jedinu pravu i moćnu provjeru pravopisa koja mi je pomogla riješiti problem u braku. email:[email protected] možete mu poslati email ako vam je potrebna pomoć u vašoj vezi možete ga kontaktirati na WhatsApp i Viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744