Sport

Ronaldov sin (11) potpisao za Manchester i uzeo sedmicu. Georgina: “Mama te voli”

Kada je, prije ljetošnjeg povratka, posaljdnji put Cristiano Ronaldo igrao za Manchester United, Cristiano Ronaldo Junior nije se ni rodio. Danas, 11 godina kasnije, Cristiano Junior potpisao je za – Manchester United.

Kuda otac, tuda, jasno, i sin. Otkako se Ronaldo vratio na Old Trafford, njegov je sin igrao u klupskoj akademiji, a sada i službeno postao nogometaš en gleskog kluba.

Učinio je to u društvu Ronaldove partnerice Georgine Rodriguez te svojih braće i sestara, ali i u društvu wunderkinda Gabriela. Jasno, i on je dobio sedmicu, prenosi 24sata.hr.

“Zajedno slijedimo snove. Mama te voli “,napisala je ponosna Georgina na Instagramu.

Mladi Ronaldo i Gabriel

Cristiano Junior nije prvi sin Unitedovih nogometaša koji je krenuo očevim stopama, Rooney, Beckham, Scholes, Van Persie, Matić, Savage… I njihova su djeca potpisivala ugovore.

Beckhamov sin Romeo (19) trenutno igra u drugoj momčadi Inter Miamija u MLS-u, ali Ronaldo svoga neće prisiljavati u nogometne vode.

“Vrijeme će pokazati, neću mu nametati odabir. On će izabrati što želi. Želim samo da je Cristianito sretan i podržat ću ga u svemu”, poručio je tata.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare