Vijesti

Ružnić iznio šokantne tvrdnje o migrantskoj krizi: IOM finansira gorivo policiji RS-a, da bi migrante dovezli u Krajinu!

Premijer USK Mustafa Ružnić, gostovao je sinoć u Centralnom dnevniku Senada Hadžifejezovića.

Ružnić je u toku svog gostovanja iznio šokantne tvrdnje vezane za migrantsku krizu, a otvoreno je govorio i o neradi i nesposobnosti državnih vlasti da upravljaju migrantskom krizom.

“Imamo 7.500 hodajućih krivičnih djela, šta rade naše institucije?!Galić više čuva granicu Evrope, da ne izađu, čuvamo Evropu, gdje su ti migranti, u Bihaću, naravno! 91,5 miliona eura za BiH, taj novac ne ide na račune institucija, jedan dio ide za međunarodne organizacije, druge dvije trećine se dijele između IOM-a i UN-a. Gdje je 91,5 miliona eura? Troše ih na sebe, a druge dvije trećine na zdravstvo, opremanje kampova!

Migranti plaćaju karte, slobodno se voze po ovoj zemlji, željeznice se hvale kako su napravile biznis, a napravili nam patnju! Svi smo za deportaciju migranata! Ne možemo dozvoliti da migranti putem Western Uniona podižu novac, kako to mogu uraditi bez identiteta? Ovdje su samo bitan novac, i zavjera. Uzimaju svi!

Dolaze iz EU, Srbija i Hrvatska prijavile po šest hiljada migranata, mi smo imali po 24 hiljade! Lipu nisu zapalili migranti, sve ukazuje na to! Lipa je zapaljena da bi se u Bihaću napravio problem, da bi se izvršio još veći pritisak, da se migranti vrate u Biru! Svi su nas zvali, jedino me Bakir nije zvao, jer sam pitao po kojoj si cijeni prodao Krajinu! Zvao me je i Reis, svi su htjeli da se migranti vrate u Biru, razgovarao sam sa činovnicima iz EU!

Najteže mi pada da se Reis okreće više šta je rekao jedan činovnik iz EU, a ne okreće se časnom Kur'anu! Hrana za migrante se kupuje u Sarajevu, Banjoj Luci, to nije pošteno za građane! IOM finansira gorivo policiji RS-a, da bi migrante dovezli u Krajinu! Bakir mora odgovoriti zašto je ostavio Krajinu?! Ako nije tako nek ponište odluku u Biri, neka ravnomjerno rasporedne migrante po čitavoj BiH! Neko mora zašiljiti olovku, mora početi raditi svoj posao! Tri godine smo izvarani, ne damo svoje! 98 dana ljudi čuvaju Biru! Svašta će pokušati, prijetili su nam i hapšenjem, ali mi se samo bojimo Allaha!”. Ovo su samo neke od teza koje je Ružnić izgovorio, pogledajte video:Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare