Politika

Šarović, Govedarica i Stanivuković poručili: Sa Dodikom nema nikakvog kompromisa

“Sa SNSD-om i Miloradom Dodikom nema nikakvog kompromisa. Bolje je časno da izgubimo nego sa njim da pravimo nečasan sporazum”, poručio je Mirko Šarović, predsjednik SDS-a, u Bileći na javnoj tribini “Buđenje Srpske” koju organizuju Klubovi poslanika SDS i PDP u NSRS.

Šarović je poručio građanima da je siguran da je 2020. godina godina u kojoj SDS obilježava 20 godina postojanja i da će baš ove godine opozicija zabilježiti trijumf na lokalnim izborima.

“Ove godine proslavljamo 20 godina Srpske demokratske stranke, stranke koja je jedina starija od Republike Srpske i uvjeren sam da ćemo u ovoj godini kada budemo proslavljali ovaj dan, za mjesec, dva iza toga proslaviti i veliku pobjedu Srpske demokratske stranke. Ja sam uvjeren da je ovo pravo vrijeme za Srpsku demokratsku stranku i naše koalicione partnere”, rekao je Šarović.

PROČITAJTE  Dodik odbio da se slika sa Power, pa zakazao press u Istočnom Sarajevu. Pogledajte video

Član Predsjedništva SDS Vukota Govedarica je kazao da su najveći problem neobjektivan rad Radio-televizije Republike Srpske i Centralne izborne komisije koja dozvoljava da izbore odluče brojači a ne birači.

“Ovo treba da bude zemlja u kojoj smo svi ravnopravni, ali sve dok imamo ovakav javni servis i RTRS ravnopravni svi ne možemo da budemo. Zato RTRS treba da mijenjamo, da RTRS bude televizija svih nas, a ne televizija samo jedne političke partije i jednog čovjeka. Treba nam Centralna izborna komisija koja će da radi onako kao što vi glasate, a ne da radi onako kako neki žele da broje i zato i Centralnu izbornu komisiju treba da mijenjamo”, rekao je član Predsjedništva SDS Vukota Govedarica.

PROČITAJTE  Aleksandra Pandurević: Tužno je i opasno, ali Dodik i SNSD se uopće ne snalaze na svojim pozicijama

Narodni poslanik PDP-a Draško Stanivuković je poručio da je došlo vrijeme za moralnu obnovu u Republici Srpskoj i da sada u svakoj sredini tražiti ljude koji su spremni da povedu taj proces obnove.

„U ovoj zemlji ima novca, ima svega, samo joj trebaju oni ljudi koji će sve to što imamo jednako raspodijeliti na svakog od nas. To je preporod ove zemlje. Ja vjerujem u te poštene ljude, ja znam da sam taj pošten čovjek, ja znam da su ti pošteni ovdje koji su došli sa mnom, zato sam s njima. Ja znam da su među vama ti pošteni“, rekao je Stanivuković.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare