Sport

Schumacherova supruga u nevjerici: Zašto se ovo baš nama događa? Zašto ovako?!

Dokumentarac jednostavno nazvan “Schumacher” od danas se ekskluzivno prikazuje na Netflixu, a sadržava razgovore s osobama koje se ne može često vidjeti u javnosti i do sada neviđene arhivske snimke.

U filmu će se pojaviti i govoriti cijela porodica, otac Rolf, brat Ralf, supruga Corinna, dvoje djece, Gina i Mick, koji je očevim stopama krenuo u svijet oktanskih utrka.

Film je režirala Vanessa Nöcker, koja ga potpisuje i producentski zajedno s Benjaminom Seikelom. Dvojac producentski potpisuje još jedan dokumentarac, onaj o velikom njemačkom sportašu Borisu Beckeru.

Je li se porodica bojala da će previše privatnih detalja otkriti?

“Corinna Schumacher bila nam je velika podrška”, tvrde stvaratelji filma.

Novinari francuskog portala Gala vidjeli su film prije premijere i otkrili što je o Schumiju rekla upravo supruga Corinna.

PROČITAJTE  Schumacherovo stanje se polako poboljšava: 'Kad ozdravi, odgovorit će na sva pitanja'

“Nikad nisam krivila Boga za to što se dogodilo. To je bila loša sreća…Moglo se dogoditi svakome. Ali…Dogodilo se nama i to je najgora stvar u svemu tome”, rekla je i dodala:

“Užasno je što se stalno pitam: zašto se to događa Michaelu, zašto nama, zašto ovako? Ali ipak, događa se i drugim ljudima”, rekla je.Povezani postovi: