Vijesti

SDS tvrdi da je Pavlović odbornici pokazao srednji prst, on negira

Vesna Adamović, predsjednica Aktiva žena SDS-a, zatražila je sankcije za Dalibora Pavlovića, gradonačelnika Prijedora za kojeg tvrdi da je kao podršku replici svog stranačkog kolege odbornici SDS-a Biljani Knežević, gestikulirao krajnje vulgarno pokazujući srednji prst, pišu Nezavisne.

“Ovakav postupak, nije samo za osudu, već bi trebao da za sobom povuče sankcije prijedorske skupštine. U zadnje vrijeme sve su češći neprimjereni istupi prema ženama koje aktivno učestvuju u političkom životu”, rekla je Adamović.

Ona kaže da Pavlovićev postupak pokazuje koliko oni koji su izabrani i rade vrlo odgovorne poslove, uvažavaju žene, majke, supruge i djevojke.

“Ali više govore o sebi samima, da nisu uspjeli usvojiti osnovne norme kulturnog ponašanja. Aktiv žena SDS daje punu podršku svojoj odbornici Biljani Knežević i traži od Skupštine grada Prijedora da gradonačelnik bude sankcionisan u skladu sa Pravilnikom o radu Skupštine grada Prijedora”, navodi se u saopćenju SDS-a, koja je opoziciona partija u gradu na Sani.

S druge strane, Pavlović ističe da nema govora o tome da je bilo kome pokazivao srednji prst te da to nije njegov stil i način komuniciranja, pogotovo sa ženama.

“Sa uvažavanjem se odnosim prema svima, posebno prema pripadnicama suprotnog pola. Nema govora da sam pokazivao srednji prst i jednako poštujem sve žene u gradskoj skupštini”, rekao je Pavlović.

Na konstataciju da postoji snimak, Pavlović ističe da u ruci drži olovku i razgovara sa zamjenikom koji sjedi pored njega.

 Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare