Politika

SDS žestoko SNSD-u: Sjede sa SDA, a druge napadaju zbog SDA

U saopštenju za javnost Gradskog odbora SDS-a Bijeljina navodi se da “Reakcija predsjednika Skupštine grada Bijeljina na posjetu Šefika DŽaferovića i ovaj put svjedoči o političkoj nezrelosti i lutanju SNSD‐ovskog podmlatka.

“Đurđević se u svojoj izjavi osvrće na visoku politiku na nivou BiH i aktuelne probleme, dok zaboravlja svoje obaveze da kao predsjednik Skupštine grada prisustvuje zvaničnim sastancima na koje je uredno pozvan.

Hipokritizam Aleksandra Đurđevića dostiže vrhunac kada negoduje zbog posjete Džaferovića, zaboravljajući da taj isti Džaferović svakodnevno sjedi sa njegovim crvenim šefom Dodikom, a Mustafa Gradaščević prvak bijeljinskog SDA dijeli sa njim kancelariju.

Takođe im ne smeta kada dijele funkcionerske pozicije i budžetska sredstva na nivou BiH. Da je bar otvorio koji portal u Srbiji i pročitao stav Aleksandra Vučića, da će poštovati sve dogovore koje u BiH postignu sva tri naroda, shvatio bi možda da je za to potrebno sjesti i razgovarati, a ne mlatiti praznu slamu.”

PROČITAJTE  Prijedorska drama se nastavlja: Ana Jež je tvrdila da je prijateljica sa bivšim gradonačelnikom. Sad cure nove fotke
Tagovi:


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare