Sport

Šef UFC-a otkrio zašto je McGregoru onako ružno pukla noga: “On pati od hronične bolesti”

Irski MMA borac i nekadašnji prvak u dvije kategorije UFC-a, Conor McGregor, izgubio je prije više od deset dana drugu borbu zaredom od Dustina Poiriera i to na vrlo ružan način.

McGregoru je u prvoj rundi pukla noga nakon što je krivo stao i morao je predati meč. Irac je odmah nakon meča rekao kako je ušao u meč s povredom, ali to je Atletska komisija Nevade opovrgnula, no šef UFC-a, Dana White, tvrdi da je Conor uistinu bio povrijeđen i da pati od hronične bolesti.

“Već jako dugo ima problema s člankom. Znam da je tražio dozvolu od komisije da umota članke u bandaže. Znam da mu je komisija i odobrila zahtjev, ali on to na kraju nije napravio. Nemam pojma zašto. Istina je da pati od hroničnog artritisa u člancima”, rekao je u razgovoru za Fox News.

McGregoru će trebati jako dugo da se vrati, a to je potvrdio i White. “Vjerojatno će mu trebati oko godine dana da se oporavi. Ne znam što će biti s njim i kad ćemo ga gledati. Puno toga je postigao i zaradio mnogo novca, priča s njim se može svakako rasplesti”, zaključio je šef UFC-a.Povezani postovi: