Magazin

Seksi video Jennifer Lopez liči na spot srbijanske pjevačice Ane Nikolić. Primjećujete li sličnost

Jennifer Lopez objavila je novi spot za pjesmu “Pa Ti”, u kojem neke scene neodoljivo lične na one iz spota Ane Nikolić i pjesmu “Bilo je lepo”.

I dok cijeli svijet priča o novim pjesmama Jennifer Lopez i Malume “Pa Ti” i “Lonely”, mnogima u regiji za oko je zapelo nekoliko zanimljivih detalja koji su im se zapravo na prvi pogled učinili jako poznato.

Riječ je o sceni u kojoj Jennifer sjedi na terasi raskošne vile, čita vijesti o sebi u novinama, kosu ima skupljenu u ručnik, a u ruci drži sunčane naočale. Ništa ne bi bilo sporno do gotovo identičnu scenu nismo imali prilike vidjeti već u veljači ove godine u spotu srbijanske pjevačice Ane Nikolić za pjesmu “Bilo je lepo”.

PROČITAJTE  Recepti: Nema ko nije poludio za tijestom koje se pravi od ostataka ručka!

Ana u svom spotu također sjedi u sličnom okruženju kao i Jennifer sa svim detaljima koje ima i ona oko sebe i na sebi, a čak imaju i sličan nakit. Zato nije trebalo proći puno vremena da krenu priče o tome kako se Jennifer inspirirala Aninim spotom ili ga, drugim riječima, kopirala.

Je li to uistinu tako, najbolje da procijenite sami:

Inače, 51-godišnja Jennifer i 26-godišnji Maluma snimili su dvije povezane priče u dva spota, a svi pričaju o njihovim vrućim i strastvenim scenama, plesnoj koreografiji, kao i tome da Jennifer nikada prije nije bolje izgledala, a mnogi se slažu da je nadmašila samu sebe.

Osim zajedničkih pjesama, Jennifer i Maluma snimili su i film, romantičnu komediju “Marry Me”, a pridružio im se i Owen Wilson. Film bi premijeru trebao imati u februaru 2021. godine.

PROČITAJTE  Jennifer Lopez u trenirci koju bi se samo najhrabrije žene usudile obući


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare