Magazin

Severina i Igor Kojić jučer su i službeno okončali svoj brak

Nakon mjeseci nagađanja kako je njihovoj ljubavnoj priči došao kraj, jučer je i službeno došao kraj braku Severine i Igora Kojića.

Kako navodi Večernji list sporazumni razvod braka potpisan je na zagrebačkom sudu, samo pet dana nakon što su podnijeli zahtjev.

Podsjetimo, par je u braku bio šest godina, a više od godinu dana govorilo se o tome kako u braku između Severine i Igora više ne cvjetaju ruže. Već neko vrijeme nagađalo se kako Severina nije u dobrim odnosima s obitelji Kojić, a prema pisanju nekoliko medija u Srbiji navodno se Severina posvađala sa svekrom i svekrvom dok je bila u karantini u njihovu domu u Beogradu.

U aprilu prošle godine Severina se vratila u Zagreb, ali njezin suprug Igor ostao je u Beogradu i od tada nisu zajedno viđeni u javnosti. Pjevačica se proteklih mjeseci fokusirala na bitku za starateljstvo s bivšim partnerom Milanom Popovićem.

PROČITAJTE  Severini stigla nova tužba od Milana Popovića: ‘Opravdava sutkinju koja mi je oduzela dijete‘

Nakon razvoda ni Severina ni Igor se još nisu službeno oglasili, a pjevačica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s odmora, citiravši Nazorovu pjesmu “Cvrčak”.Povezani postovi: