Sport

Severinin muž pokušava prodati nogometaša Milanu: On je jedan od najvećih talenata u Evropi

Nogometni menadžer i Severinin muž Igor Kojić izjavio je za italijanske medije kako Milan pokušava dovesti mladog talenta Crvene zvezde, Andriju Radulovića.

Osamnaestogodišnji krilni igrač iz Crne Gore navodno se nalazi na popisu Milanovih želja, a među prvima ga je primijetio Zvonimir Boban.

“Radulović je jedan od najvećih talenata u Evropi. Najbolje igra na poziciji krila ili desetke”, rekao je za Interlive.it Kojić pa nastavio: “Još uvijek je mlad, ali kad bih ga morao s nekim usporediti, to bi bio Dejan Savićević. Svi ljubitelji nogometa u Italiji znaju kakav je igrač bio Savićević. Takav igrač može postati i Andrija jednog dana. Dolaze iz iste zemlje i istog kluba i bila bi fenomenalna slučajnost da imaju iste karijere.”

PROČITAJTE  Proglašen najboljim golmanom svijeta, a nije najbolji ni u svom klubu

“Ugovor sa Zvezdom istječe mu u ljeto 2022. godine. Milan ga ozbiljno razmatra i njegovi skauti ga prate otkad je Zvonimir Boban bio zadužen za sportsku politiku kluba. Nekoliko velikih klubova je pokazalo interes. Čekat ćemo polusezonu, a onda donijeti najbolju odluku za Andriju”, zaključio je Kojić.Povezani postovi: