Magazin

Sharon Stone u potresnoj knjizi otkrila: ‘Djed je seksualno zlostavljao sestru i mene‘

“Moj djed seksualno je zlostavljao sestru i mene u dobi kada smo bile djevojčice”, tvrdi Sharon Stone u knjizi memoara ‘The Beauty Of Living Twice’.

Ova 63-godišnja glumica koja je svjetsku slavu stekla filmovima ‘Sirove strasti’ i ‘Casino’ kaže kako su njezina sestra Kelly i ona donijele zajedničku odluku da sa svijetom podijele ovu traumu, unatoč prvotnom protivljenju njihove majke Dorothy Marie.

“Kelly i ja pričale smo s majkom o tome, a ona mi je nakon razgovora napisala pismo u kojem je stajalo da su joj ove informacije zbunjujuće. Bila je užasnuta tim otkrićem, no, nakon razgovora s mojom sestrom počela je prihvaćati da se to zaista dogodilo”, kazala je Stone za The New York Times.

“Moja majka o svemu je pristala otvoreno pričati sa mnom kada sam joj pročitala dijelove svojih memoara. Bila je kod mene par dana u vrijeme kada sam se oporavljala od gripe, legla je do mene u krevet, dok sam ja završavala knjigu. Nakon otvorenog razgovora koji je trajao sat i po prekrojila sam neke dijelove knjige koju sam potom posvetila majci”, govori glumica čija knjiga se na kioscima očekuje 30. marta.

Sharon Stone tvrdi kako je pisanje djela ‘The Beauty Of Living Twice’ za nju bilo oslobađajuće iskustvo, a na pisanje ju je potaknuo moždani udar koji ju je 2001. godine gotovo ubio. Trostruka majka uskoro će gostovati kod Oprah Winfrey u talk showu ‘Super Soul’. Njih dvije tamo će pričati o tome kako se osjećaju žene nakon četrdesete, odnosno u razdoblju kada im moćni muškarci otvoreno govore da više ne vrijede. Stone se, naravno, s time ne slaže:

“Kako starimo, strašno je osjećati pritisak onih koji nam govore kako je naša vrijednost s godinama umanjena. To jednostavno nije tako. Mislim da bi se s godinama i iskustvom naša vrijednost u društvu trebala povećavati”, smatra glumica.

 Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare