Region

Sin Marine Tucaković poslao brutalnu poruku Vučiću

Tekstopisac Milan Radulović Laća je na svom Instagramu reagovao na gostovanje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića na TV Prva, te izrazio sumnju u vezi sa vođenjem statistike kada je u pitanju koronavirus.

“Vučiću! Stani, imaš li milosti? Prestani više jednom da se*eš kako su te učili oni što si ih platio. Jedva čekam da ti neko čačne privatno, pa onda kreni s apsolutnim brojkama. Dabogda vas sve Dijana Hrkalović zatamničila, a ti pričaj o greškama, jer ti nisi čovjek, ti si greška”, napisao je Radulović na Instagramu, prenosi Nova.rs.

Vučić je sinoć gostujući na TV Prva između ostalog naglasio da je država ta koja je opremila bolnice, a ljekarima povećala plate.

“Država je obezbijedila bolnice, obezbijedila plate ne da ne kasne već da budu uvećane za 25, 26 posto medicinskim sestrama, za oko 20 posto ljekarima, država je omogućila da ne postoji nijedan proizvod koji ne dostaje u Srbiji, da ne dostaju respiratori kada ih je bilo nemoguće nabaviti”, rekao je on.

“Mi smo uradili sve i rezultati to pokazuju. Nikoga nikada nismo obmanjivali, ništa nismo lagali”, rekao je on, dodajući da je problem u Srbiji što su ljudi naučeni da nikada ne mogu za svoju zemlju reći da je uspješna i dobra.

Status s Instagrama

Inače, Milan Radulović, koji je i sin poznatog tekstopisca Marine Tucaković, tokom ljeta je preko portala Nova.rs uputio otvoreno pismo Vučiću, u kome je izrazio nezadovoljstvo stanjem u zdravstvenom sistemu izazvanom epidemijom.

“Sada Vas zaista nešto konkretno pitam — ukoliko moja majka dobije naglu opstrukciju pluća, koji broj da zovem i koju instituciju? Da li prvo da je vodim na test za covid ili direktno na Novo groblje? Kome da se obratim? Ako već sinovi tih “nepoznatih” majki ne mogu da pitaju, smijem li ja? Ne plašim se. Za sebe ne, ma šta god da sam nekad uradio. Plašim se za svoju majku. Može li nešto i za naše majke? Umjesto za našu djecu”, napisao je tada Laća, između ostalog, u pismu.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare