Politika

Skandalozan snimak novog ministra sigurnosti. Nešić ispred Parlamenta BiH pokazuje tri prsta: Ode ti s Dodikom!

Danas je i zvanično BiH dobila državnu vlast. Za novog ministra sigurnosti BiH izabran je ministar sigurnosti Nenad Nešić (DNS). Međutim, već danas je uspio dan napravi skandal. Naime, opozicioni poslanik u Republici Srpskoj Nebojša Vukanović je snimio trenutak kada je Nešić ispred Parlamenta Bosne i Hercegovine prema njemu pokazao tri prsta.

Naravno, Vukanović je snimio spomenuti trenutak i odmah ga objavio na svom zvaničnom blogu, ali i svim društvenim stranicama.

“Ode ti s (Miloradom) Dodikom, a ti reče treći put! Gdje završi treći put? Diže tri prsta”, uzviknuo je Vukanović Nešiću koji je mahao prema njemu.

Ovaj momenat možete pogledati u video prilogu ispod od 4:05 do 4:15 minute.

Podsjetimo, novoimenovani ministar sigurnosti BiH Nenad Nešić govorio je navodnoj povezanosti sa kriminalnim strukturama te je kazao da ne zna kako izgleda Sky aplikacija.

Nešić se povezuje s brojnim kriminalnim poslovima, a navodno je koristio Sky aplikaciju za te radnje.

On je, nakon što je imenovan i nakon što je položio zakletvu, mahao novinarima sa uvjerenjem o nekažnjavanju. Tvrdi da nikad nije koristio Sky aplikaciju niti da zna kako to izgleda.

“Očekujući to pitanje donio sam Uvjerenje o tome da sam neosuđivan. Želim da kažem da ja imam dozvolu za nošenje oružja što dokazuje da nisam osuđivan. Pred sudovima RS ni BiH nije podinuta niti potvrđena optužnica protiv mene. To što pišu pojedini blogeri i kvazinovinari bez ikakvih dokaza, tim i takvim se trebaju pozabaviti nadležne institucije. Nenad Nešić nikad nije imao ni Sky ni Anom aplikaciju, niti znam kako to izgleda”, tvrdi Nešić.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
1 Comment
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Jasa Bosna
Jasa Bosna
8 dana

Al koga više to interesuje osim plaćeni nacionalista