Magazin

Slavna pjevačica nakon gubitka bebe u trećem tromjesečju: “Dani su dugi, nismo dobro”

Dvije sedmice nakon što je objavila tužnu vijest da je, uslijed komplikacija u trudnoći, izgubila bebu, pjevačica Christina Perri prvi put se oglasila na Instagramu.

Objavila je fotografiju dvogodišnje kćerkice Carmelle i psića te emotivan tekst u kojem je otkrila kako se nose s gubitkom.

“Dani su dugi. Nismo dobro, ali vjerujemo da će doći dan kad ćemo biti. Ja, Paul i Carmella smo svakodnevno obavijeni ljubavlju i tugom. Učimo se zajedno nositi s boli. Ima dana kad ne znamo plivati, ima i onih kad plutamo. Svaki dan briznemo u plač, ali i nađemo razlog zbog kojeg se smijemo. Miješaju se svi osjećaji, emocije, pitanja, ljutnja i tuga, izmijenjaju se kroz cijeli dan”, napisala je Perri te priznala da je iza nje najgore iskustvo u životu.

“Hvala svima, posebno onima koji nam pokazuju svoje rane i bol da bi ublažili našu”, dodala je.

Perri je napisala da će se neko vrijeme držati podalje od društvenih mreža kako bi se s obitelji oporavila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli christina perri (@christinaperri)

“Mojim računom će upravljati moj tim, a idući put kad čujete mene, album će biti spreman”, zaključila je.

Za Perri je 2020. godina dvostrukog gubitka. U januaru je pobacila bebu u 11. sedmici trudnoće. Vijest o novoj trudnoći objavila je šest mjeseci kasnije, u julu, međutim njenoj nerođenoj kćerkici je dijagnosticirana atrezija jednjaka zbog čega je trebala biti podvrgnuta operaciji odmah po rođenju. Riječ je o razvojnoj mani kod koje je jednjak uzak ili završava slijepo te se ne spaja sa želucem kako bi trebao. Perri je hospitalizirana te je očekivala da će ranije roditi, no, kako je napisala, “njihova kćerkica rođena je u tišini”.

“Sinoć smo izgubili našu curicu. Rodila se u tišini nakon što se junački borila da stigne na ovaj svijet. Sada je u miru i zauvijek će živjeti u našim srcima”, napisala je krajem novembra uz fotografiju iz bolnice na kojoj sa suprugom Paulom Costabileom drži prst kćerkice.Povezani postovi: