Film

Slavni glumac o potencijalnoj ulozi Jamesa Bonda: ‘Zabrinut sam zbog komentara ljudi’

Glumac Jamie Dornan, zvijezda filma Pedeset nijansi sive, progovorio je o potencijalnom preuzimanju željene uloge Jamesa Bonda. Priznao je da je pomalo zabrinut zbog komentara javnosti te je spomenuo svog kolegu i prijatelja Roberta Pattinsona.

“Predrasude su jedna od najvećih bolesti naše kulture, a posebno u našem poslu. Sjetite se samo reakcija koje su uslijedile nakon što je Rob dobio ulogu, pa 90 posto ih je bilo negativno”, istaknuo je Jamie u razgovoru za Esquire.

View this post on Instagram

A post shared by Jamie Dornan (@jamiedornan)

“Slično je bilo i kada je Daniel Craig dobio ulogu Jamesa Bonda – mislim, komentari su bili 100 posto negativni. Vrlo je uznemirujuće kada vidite koliko ljudi bjesne zbog glumaca. A što se onda dogodilo? Daniel Craig je briljirao i to je promijenilo cijelu Bondovu energiju. Tako se i svim zagovornicima na koncu sviđa ono što je Rob učinio s Batmanom”, dodao je.

Dornan ne skriva da je uzbuđen zbog mogućnosti da se nađe u ulozi Jamesa Bonda. Za tu ulogu se, prema nagađanjima stranih medija, navodno bori s Idrisom Elbom i Dwayneom Johnsonom.

“Jako je uzbudljivo biti u konkurenciji za takvu ulogu. Ako bolje pogledate profile koji stoje iza uloge Bonda, riječ je mahom o glumcima iza kojih je pregršt odličnih projekata”, rekao je Jamie.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare