Puni Gas

Šok na društvenim mrežama: Čovjek spava na automobilu u vožnji. Pogledajte video

Bizarni video širi se ovih dana društvenim mrežama. 

Video je snimljen u Washingtonu, a prikazuje nepoznatu osobu koja leži na prednjem kraju Honde. Iako bi neko prvo pomislio kako se radi o nesreći, stvari su kudikamo drukčije. Autor snimke, Paul Blair, izjavio je za ABC 7 News kako je nepoznati muškarac spavao na automobilu dobrih 20 minuta. Nakon toga se probudio i krenuo udarati auto nogama, da bi se potom opet opružio preko prednjeg poklopca i vjetrobrana te nastavio spavati.

“Prvo sam bio prilično zabrinut što bi se moglo dogoditi, da bi se tip mogao povrijediti ako bi vozač krenuo. Ne znam je li se to desilo, ali je zabrinjavajuće”, rekao je Blair i nastavio: “Nakon 20-ak minuta sišao je s auta i počeo ga udarati nogama. Tada je shvatio da je vozač u autu i počeo se polako udaljavati.”

Naime, vozač je bio u automobilu i nakon što je ovaj zaspao, krenuo je oprezno voziti. Blair je snimio kretanje Honde sve dok nije skrenula desno na raskršću i udaljila se. Blair kaže kako nije vidio da je nepoznati “putnik” pao s auta niti se zna kako je vožnja završila. Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare