Magazin

Šokantno priznanje Muskovog oca: Ima tajno dijete sa svojom pokćerkom

Kad govorimo o jezivoj porodičnoj dinamici, Elon Musk to može potvrditi kroz novo otkriće svog oca. Kako se doznaje, Errol Musk je nedavno prihvatio da ima drugo tajno dijete sa svojom pokćerkom, koju je odgajao od njene 4 godine. Ovo dobro čitate, Errol Musk je dobio dvoje djece s polusestrom svog sina, piše Marca.

Tokom intervjua za The Sun, Errol je potvrdio da ima drugo dijete s pokćerkom Janom Bezuidenhout. Ona ima 35, a Errol trenutno 76 godina. Muskov otac je za The Sun rekao da je “jedina stvar zbog koje smo na zemlji da se razmnožavamo. Kad bih mogao imati još jedno dijete, imao bih. Ne vidim nijedan razlog da to ne učinim.”

Tu Elon Musk dobiva svoje ideje o reprodukciji.

Kao što vidimo, jabuka nije pala daleko od stabla samo gledajući Errolove ideje o reprodukciji. Elon Musk nedavno je u tajnosti dobio svoje deveto dijete s jednim od svojih direktora Tesle. On ima ideju da je ljudska populacija u velikoj opasnosti jer je natalitet dramatično pao u posljednjih nekoliko desetljeća.

Po njegovom mišljenju, ovo je najveći problem s kojim se ljudska civilizacija trenutno suočava. Samo što ne spominje probleme prenaseljenosti zemalja trećeg svijeta u Africi ili Latinskoj Americi. Za Muska, čini se da se računaju samo zemlje prvog svijeta kada je riječ o pitanjima nataliteta na Zemlji.

Errol je upoznao Heide Bezuidenhout još ranih 90-ih i oženio se njome 1992., bila je udovica s troje djece iz prethodnog braka. Jedno od te djece bila je Jana, koja je sada Errolova beba mama. Nakon ovih otkrića, internet je preplavljen svim vrstama šala i memova. Ali stvarnost je da Musk i njegov sin imaju, u najmanju ruku, upitne sklonosti.

Još jedan poznati slučaj starca koji se družio s jednom od svojih pokćerki je poznati slučaj redatelja Woodyja Allena. Spominjanje Errola Muska i Woodyja Allena u istoj rečenici nešto je što Elon Musk vjerovatno nije očekivao. No, to je realnost koju trenutno živi i nešto što će morati trpjeti do kraja života.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare