Spektakularne slike iz zraka koncerta crvene jabuke na ilidži Žera leđima okrenut kamei pjeva na bini ispred publika puno ljudi upaljena svjetla noć ulica okolo zgrade
Vijesti

Spektakularne slike iz zraka koncerta Crvene jabuke na Ilidži

Besplatan koncert grupe Crvena jabuka održan je sinoć na Ilidži povodom obilježavanja 25. novembra – Dana državnosti Bosne i Hercegovine, a sada su objaljene spektakularne slike iz zraka kako je to sve sinoć izgledalo.

Publika je uživala u brojnim hitovima kultnog sarajevskog benda koji je ovim nastupom uveličao veliki dan za našu državu.

Koncert na otvorenom u Rustempašinoj ulici, pod pokroviteljstvom Općine Ilidža, bio je dio cjelodnevnog programa proslave jednog od najvažnijih datuma u historiji naše domovine.

Uvertira nastupu kultnog benda bio je kulturno-zabavni program koji su pripremile osnovne škole s područja općine Ilidža.

“Kroz ovaj koncert i manifestaciju želimo im pokazati da Dan državnosti nije tamo neki praznik. To je jedan od najvažnijih datuma u historiji naše domovine”, kazao je uoči koncenta Nermin Muzur, načelnik Općine Ilidža.

Muzur je naglasio kako se nada da će ovakve i slične manifestacije, kakvim Općina Ilidža u budućnosti planira obilježavati državne praznike, mlađe generacije potaknuti na razmišljanje o istinskom patriotizmu. I kako trebamo voljeti našu zemlju.

Fotografije iz zraka objavio je na Facebooku načelnik Muzur koji je napisao:

“Grade moj, stari moj, poznam skoro svaki kamen tvoj, tu sam korijen ostavio svoj”.

Spektakularne slike iz zraka koncerta na Ilidži
Nermin Muzur, načelnik Općine Ilidža
Crvena jabuka na Ilidži
Sjajna atmosfera
Uživali i najmlađi


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
1 Comment
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Jasa Bosna
Jasa Bosna
2 mjeseci

Bravo za Iliđžu!!