Životni stil

Šta da uradi? “Moja mama varala je zaručnika sa najmanje 16 muškaraca, a on je divan čovjek velikog srca”

Neimenovana 18-godišnja djevojka ispričala je na Redditu da njezina majka ima promiskuitetnih sklonosti pa je svojeg zaručnika prevarila sa najmanje 16 muškaraca u posljednje dvije i pol godine.

Sad, kaže, razmišlja o tome da s njom ozbiljno porazgovara o tome, prenosi 24sata.hr.

“Moja mama ga je prevarila s jednim od svojih bivših i sa još preko 15 drugih muškaraca koje je upoznala dok je već bila s njim u vezi. Iskreno, ne znam kako to tako dobro skriva”, napisala je i dodala kako su njezina mama i očuh zajedno tri godine.

“Mrzim gledati kako joj daje svu svoju ljubav, a ona se samo baca na gomilu dugih nasumičnih tipova”, dodala je i priznala kako se osjeća užasno dok promatra mamu kako laže.

PROČITAJTE  Recept za koktel od kafe koji fino diže energiju

“Rekla sam joj da nije u redu to što mu radi, ali nju nju nije briga”, prisjetila se i dodala kako bi voljela da njezin očuh sazna za to, jer nije zaslužio da se mama ponaša tako prema njemu, a s druge strane, ne želi narušiti odnos s majkom.

Mnogi su joj savjetovali neka mu sve kaže, pa što bude, jer je zaslužio imati bolji život nego s njezinom majkom.

“Ako mu kažeš, postoji šansa da i dalje ostanete prijatelji, jer tvoja mama mu očito to nikad neće priznati. Naime, ukoliko mu ne kažeš što se događa, a on sazna, ne samo da ga je tvoja mama varala, već si ti to godinama znala, neće htjeti razgovarati ni s jednom od vas dvije”.

PROČITAJTE  Riješili su se kuće i posla pa žive na kruzerima: Jeftinije nam je tako nego plaćati kredit

“Možda da mu ispričaš sve, ali ga zamoliš da mami ne kaže kako si mu ti rekla. Neka se s njom suoči na neki drugi način”, prenosi “The Sun”.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare