Sport

Šta je sve zbog Noleta činila Mari, njegova obožavateljka koja se ubila

Mari Laur, jedna od najvećih obožavateljki Novaka Đokovića, počinila je samoubistvo u Belgiji, a ova tragična vijest potresla je porodicu Đoković.

Mari Laur godinama je vjerno pratila svaki Novakov potez, a njegove poraze doživljavala je veoma emotivno.

Mari Laur je pratila svaki njegov korak i na društvenim mrežama o njemu objavljivala sve moguće detalje.

Nakon poraza od Aleksandra Zvereva u Tokiju, napisala je da joj je srce slomljeno zbog Novaka i da mrzi Olimpijske igre. Zašto ovo boli i više nego što bi trebalo? Osjećam se depresivno koliko god je to moguće. Tenis nekada može biti tako okrutan. Srce mi je slomljeno. Novače, znam da te boli, ali nadam se da ćeš uskoro biti dobro. Uvijek je toliko očekivanja i pritiska na tebi, mora da je teško što moraš da se uvijek nosiš sa tim. Šaljem ti mnogo ljubavi i pozitivne energije, svi te volimo – napisala je Mari nekoliko dana poslije Novakovog poraza od Zvereva.

PROČITAJTE  Đoković u suzama prekinuo presicu

Jednom prilikom je objasnila da je postala veliki Novakov navijač nakon poraza u finalu Rolan Garosa od Nadala 2012. godine. Sjećam se da sam postala tvoj veliki navijač na Rolan Garosu 2012. godine, tada si mi zapao za oko. Sjećam se da sam satima tražila sve o tebi na Guglu i Jutjubu. Od tada moja ljubav i divljenje tebi je samo poraslo. I mogu samo da ti kažem hvala ti na svemu – napisala je Mari jednom prilikom, prenose Novosti.

Kad god je Novak pobijedio, Mari je plakala od sreće. Bukvalno nemam riječi, i dalje plačem od sreće i radosti. Osjećam se nadrealno, ovo je kao san. Nije jedna, dvije, tri, pet ili osam. Nego devet titula Australijan opena. Mislim da nikada neće biti sportiste u istoriji kao što je Novak Đoković – pisala je Mari poslije Đokovićevog trijumfa u Australiji.

PROČITAJTE  Opšta tuča na utakmici Partizana, Grobari se međusobno potukli


Povezani postovi: