Politika

Stanivuković gostovao na Dodikovoj televiziji: Ne krijem plan da se kandidujem za predsjednika PDP-a

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković potvrdio je u emisiji ATV-a da ima plan da se kandiduje za predsjednika PDP-a. U emisiji Stanivuković govoreći o ambicijama da preuzme PDP poručio da ne bježi odgovornosti. Između ostalog, kazao je kako ne krije plan da se kandiduje za poziciju predsjednika PDP-a.

“Moja odgovornost na rezultate koje imam u Banjaluci je da idem na tako nešto. Ne krijem svoj plan da se kandidujem za takvu poziciju unutar PDP-a. Naravno, kada se stvore uslovi kroz unutarstranačke izbore. Ne bježim od odgovornosti, ako ostvarujem dobre rezultate tražim i veću odgovornost za veće rezultate”, rekao je Stanivuković.

Na pitanje da li bi mogao voditi PDP Stanivuković poručuje:

“Vrlo je izvjesno i realno. Ali politika me je naučila da ništa ne kažem dok se to ne desi. Svaki put kad pomislite da će biti, to ne bude”.

Između ostalog, osvrnuo se na odnos sa Jelenom Trivić.

Iako ga doskorašnji saborac u stranci Jelena Trivić optužuje da je radio protiv nje za izbore i da PDP može da bira između nje i njega, on ističe da su u dobrim odnosima.

“Što se mene tiče u dobrim smo odnosima. Moje najveće moguće poštovanje. Trudim se da imamo kontakt i trudim se da na organima stranke razgovaramo. Sada će doći sjednice predsjedništva, trudiću se da razgovaramo, ako mene pitate, moja vrata su otvorena”, rekao je Stanivuković.

Dodao je kako o njemu i Trivićki treba da raspravljaju organi stranke.

“Mi smo radili ozbiljno. Jelena je imala najzavidniji rezultat u pozitivnom smislu. Ako uzmete sve izborne prevare, pikanterije, moguće ili nemoguće, onda pričate o tome da je to istorijski rezultat. U PDP-u u Banjaluci smo uspjeli uraditi ono što niko nije”, rekao je Stanivuković.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
1 Comment
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Hurma Ujdurma d.o.o
Hurma Ujdurma d.o.o
3 mjeseci

kandidat po mjeri duduka