Politika

Stanivuković pokazao na “svjež” pješački prelaz pa zaprijetio dunđerima: Ne može ovo ovako

Navodeći primjer loše odrađenog iscrtavanja saobraćajne signalizacije, gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković je istakao da će i oni ljudi koji budu obavljali nadzor, a gdje na ovakve pojave izostane reakcija, mogu da očekuju smjenu.

-Pokazali smo snagu Grada u slučaju „prevoznici“, isto tako, pokazaćemo svoj autoritet i na svim drugim poljima – zaključio je gradonačelnik.

https://www.instagram.com/p/CTADd4Otvmn/?utm_source=ig_embed&ig_rid=514ca462-cc24-41b4-9056-a3a8cfb323ad

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković objavio je danas nekoliko fotografija jednog pješačkog prelaza iz ovog grada, a na kojima se vidi da radovi nisu baš izvršeni onako kako se očekivalo.

Pješački prelaz je ofarban tako da se boja na pojedinim dijelovima vrlo brzo izlizala, a to je naljutilo mladog gradonačelnika koji je ‘zaprijetio’ svim firmama da ovako neće moći raditi u buduće.

“Svaka firma koja se ubuduće usudi izvoditi radove u bilo kojem području na ovaj način imat će stalni EMBARGO za rad na teritoriji grada. Grad će odlučno odgovoriti raskidom ugovora. Oni koji nadziru radove i ne reagiraju na takve stvari – bit će otpušteni. Izazov je boriti se protiv loših praksi, pokvarenog sistema i prepreka, ali moguće je. Mi ćemo pobijediti! Pokazali smo snagu Grada u slučaju “prijevoznika”, a pokazat ćemo i svoj autoritet na svim drugim poljima”, napisao je Stanivuković.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare