Politika

Stanivuković: Prate me i fotografišu. Otkrili smo i ko to radi

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković objavio je na društvenim mrežama da je u subotu otišao na grob pokojnog Slaviše Кrunića, gdje su ljudi, kako navodi, koji brinu o njegovoj sigurnosti, u blizini uočili dva lica koja ga prate i fotografišu.

“Identifikovali smo vlasnika vozila preko broja registarskih tablica, a kasnije je utvrđeno da automobil pripada ljudima bliskih SNSD-u (vozač inicijala G. T. i suvozač inicijala M. Ž.). Već postaje jasno da pojedini ljudi, zbog prijetnje koju u meni vide, imaju potrebu znati moje kretanje, planove i naredne korake”, napisao je Stanivuković.

Fotografija automobila koje je navodno pratilo Stanivukovića

On dalje navodi da ovo nije prvi put da se ovakve stvari dešavaju, a o tome je već javno i govorio.

“Moji saradnici su i prije nekoliko dana uočili dva lica koja već neko vrijeme prate moje kretanje oko Gradske uprave i dojavljuju ko od mojih saradnika ulazi i izlazi iz zgrade, te sa kime se tokom radnog dana sastajem. Ove sumnje su prisutne već neko vrijeme, ali posljednjih dana, to je postalo sve intenzivnije, a samim tim i gotovo nemoguće da se ne uoči. Ove podatke ćemo u narednim danima dostaviti MUP-u, od kojih očekujemo da se detaljnije pozabave ovim indicijama”, napisao je Stanivuković.

Kako BN piše “Golf V” je registrovan na Jelenu Travar iz Trna kod Laktaša.

Navode da je tog dana pomenutim vozilom je upravljao njen sin Goran Travar, predsjednik Mjesnog odbora SNSD u Trnu, koji je zaposlen u Geodetskoj upravi u Laktašima, dok je suvozač bio Mirko Župljanin, mladi socijaldemokrata.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare