Politika

Stanivuković: Rekao sam posmatračima da ne idu nigdje, ali 95 odsto je otišlo bespotrebno na slavlje

Predsjednik Gradskog odbora PDP u Banjaluci Draško Stanivuković na današnjoj konferenciji za medije rekao je da je ovo njegovo prvo obraćanje nakon izbora.

Zahvalio se svima koji su izašli na izbore i zahvalio se svima koji su ih podržali na ovogodišnjim izborima.

“Biću lišen bilo kakvim insinuacijama i emocijama. Tek juče smo dobili rezultate za izbornu jedinicu 3 i zato nisam dosad reagovao. Čitava moja kampanja je bila da odbranim Banjaluku”, istakao je Stanivuković.

Dodao je da je Banjaluka i odbranjena.

“Jelena Trivić je imala najubjedljiviju pobjedu u Banjaluci. Čak 17.000 glasova razlike. Banjaluka je uradila svoj posao. Politika u Banjaluci je bila ispravna”, rekao je predsjednik Gradskog odbora PDP Banjaluka Draško Stanivuković, te dodao:

“Principijelno sam zato da se sve treba provjeriti. Svuda gdje su bile primjedbe treba provjeriti. Bila je to izazovna noć, u pola 3 po noći je nestalo struje”, rekao je Stanivuković.

Kaže da je bio sa posmatračima, ne na Trgu. Čuvao je, dodaje, glasove.

“Uvijek sam bio racionalan i tražićemo od CIK da radi svoj posao”, istakao je Stanivuković.

Stanivuković je prokomentarisao i slavlje PDP na Trgu krajine.

“Čovjek se mjeri po onome što nauči. Tada smo preuranjeno proglasili pobjedu za gradonačelnika. Rekao sam i posmatračima da ne idu nigdje. Ali 95 odsto je otišlo bespotrebno na slavlje na Trgu. Djelovao sam, opet kažem, racionalno”, rekao je Stanivuković.

Na pitanje novinara, da li smatra da je proglašenje pobjede od strane PDP preuranjeno, izbjegao je odgovor.

“Rezultati opozicije nisu zadovoljavajući. Čestitao bi mom saborcu Nebojši Vukanoviću koji je ostvario odličan rezultat. Ali svi naši rezultati nisu dovoljni za budućnost”, rekao je Stanivuković.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare