treću sezonu megapopularne 'Emily in Paris' gledamo u decembru dvije djevojke sjede na klupi ljeto iza njih grane srveća i ulica lijeva djevojka u šorcu plavom žutom topiću i bijelom blejzeru duga crna kosa desna u šarenoj cvijetnoj haljinici duga smeđa kosa
Pakleni Šund

Stigao trailer za treću sezonu megapopularne ‘Emily in Paris’: Već ima blizu dva miliona pregleda

Uskoro gledamo treću sezonu serije megapopularne Emily in Paris. Dramu, ljubavne zavrzlame i glamur obožavatelji će moći gledati na Netflixu od 21. decembra. Objavljen je trailer za novu sezonu, koja stiže tik pred Božić, a stvari se, naizgled, nisu puno promijenile.

Treću sezonu megapopularne ‘Emily in Paris’ gledamo u decembru

Emily i dalje radi za francusku PR firmu s dobro poznatim kolegama te pokušava balansirati između ljubavnog života i karijere. A isto tako i shvatiti kojem muškarcu pripada njezino srce. Ponovno se nalazi u trokutu, a na poslovnom planu razapeta je između Sylvie koja je pokrenula svoju kompaniju i Madeline. Trailer je za pet dana pregledan gotovo dva miliona puta.

U trećoj sezoni više pažnje dobiva i Emilyjina najbolja prijateljica Mindy. Emily je također promijenila i izgled te sada uz valovitu frizuru, kakvu je inače nosila, ima i šiške.

Jedni oduševljeni serijom, drugi je kritiziraju

Kada je prva sezona došla na Netflix gledatelji su poludjeli za njom i postala je jedna od najgledanijih Netflixovih serija, ali istovremeno je dobivala i brojne kritike. Mnogi su je prozvali “najgorom na Netflixu”, ponajviše zbog načina na koji je prikazala Parižane. Kritičari smatraju i da je scenarij prepun klišeja i stereotipa.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare