Potvrđeno je da stiže nastavak hit američkog horor filma M3GAN, koji je postigao ogroman uspjeh na međunarodnim kinoblagajnama, piše Variety
Film

Stiže nastavak hit horor filma koji je postigao ogroman uspjeh

Potvrđeno je da stiže nastavak hit američkog horor filma M3GAN, koji je postigao ogroman uspjeh na međunarodnim kinoblagajnama, piše Variety.

Film o zastrašujućoj lutki premašio je granicu od zarađenih 100 miliona dolara na američkim blagajnama i ima 95% na Rotten Tomatoesu. Prema Varietyju, novi nastavak već je u izradi. A Universal Pictures planira ga objaviti 17. januara 2025.

Stiže nastavak hit horor filma o lutki ubici

Podsjetimo, u filmu pratimo Gemmu (Alison Williams) koja postaje neočekivana skrbnica svoje 8-godišnje nećakinje Cady (Violet McGraw), koja je ostala siroče.

Gemma traži pomoć M3GAN, lutke robota čiji zadatak postaje da fizički i emocionalno zaštiti Cady. Djevojčica se brzo veže za M3GAN, što rezultira samosvjesnošću robota, a posljedice su u najmanju ruku smrtonosne.

11,7 miliona dolara u jednom danu

Uprkos budžetu od samo 12 miliona dolara, film je zaradio nevjerovatnih 11,7 miliona dolara već prvog dana te 30,2 miliona dolara tokom vikenda otvaranja, smjestivši se odmah iza filma Avatar: Put vode.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare