Vijesti

Strava u Banjoj Luci: Četverogodišnje dijete ostavljeno u autu. Umrlo je

Četvorogodišnje dijete preminulo je nakon što je ostavljeno u automobilu u Donjoj Piskavici kod Banjaluke dok je vladala velika vrućina, javlja SrpČeskainfo.

Tijelo djeteta, koje je rođeno u Njemačkoj, pronađeno je juče oko 16.30, a uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Siniša Marković sa policijskim službenicima banjalučke Policijske uprave.

Radi utvrđivanja tačnog uzroka i okolnosti smrti djeteta, dežurni tužilac je naložio da se obavi obdukcija koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS, te da se preduzmu sve istražne radnje i mjere.

Kako Srpskainfo piše, dijete je duže vremena ostalo samo u autu, a usljed velikih temperatura koje su juče bile ono je preminulo.

PROČITAJTE  Izetbegović s Mesićem i Milanovićem: "Vodili smo razgovor o odnosima BiH i Hrvatske, te o međusobnim odnosima Bošnjaka i Hrvata"

“Jučer je temperatura zraka dosezala i do 36 stepeni, a možemo reći onda da je u autu bilo i skoro duplo više. Još se ne može reći koliko je dugo dijete bilo u vozilu, ali to je bilo kobno za njega”, rekao je izvor Srpskainfo.Povezani postovi: