Politika

Šuhret Fazlić i Fuad Kasumović pozitivni na koronavirus

Gradonačelnici Bihaća i Zenice Šuhret Fazlić i Fuad Kasumović pozitivni su na koronavirus.

“Poštovane sugrađanke, sugrađani, prijatelji, saradnici, dužan sam vas obavijestiti da sam sam večeras dobio rezultat svog testa na koronavirus koji sam uradio u petak i isti je pozitivan. U samoizolaciji se nalazim od petka kada sam osjetio blage simptome. Osjećam se dobro i simptomi koje sam do sada razvio skoro se ne razlikuju od obične prehlade. Naredne dane ću provoditi u kućnoj izolaciji i nastojati sa svojim saradnicima iskoordinirati neodgodive obaveze. Prema preporuci svi kojima sam prije četvrtka bio u ličnom kontaktu trebaju obratiti pažnju na pojavu eventualnih simptoma, a dodatnu pažnju usmjeriti na zaštitu osoba oko sebe. Budite pažljivi, čuvajte sebe i svoje najbliže, pridržavajte se propisanih mjera i upustava, kontakte svedite na minimum”, poručio je Šuhret Fazlić.

PROČITAJTE  Krah projekta u koji je Evropa polagala najveće nade, Nijemci deprimirani: ‘Propuštena je šansa stoljeća‘

Jučer je Kasumović u kratkoj objavili na Facebooku poručio da nikad ništa nije skrivao od javnosti podijelivši vijest sa svojim sugrađanima.

”Poštovani sugrađani, dragi prijatelji, kao legalista i čovjek čiji su poslovni i životni potezi transparentni i javni, obzirom da ništa nikada nisam skrivao od javnosti, želim Vas informisati da sam danas radio test na COVID-19 i da je rezultat pozitivan“, napisao je on.

Dodao je da se nalazio u kućnoj izolaciji.

 

 Povezani postovi: