Region

Sukob Mandića i Krivokapića. Andrija poručio: On će nositi žig izdajnika, nije to lako

Andrija Mandić, jedan od lidera Demokratskog fronta istaknuo je da se od krize vlade i parlamenta nije čuo sa premijerom Zdravkom Krivokapićem.

Navodi kako Krivokapić u posljednje vrijeme se sve više sastaje javno i tajno sa predsjednikom Milom Ðukanovićem, te da njihovi razgovori su upravo odluke donesene u crnogorskom parlamentu.

-Pobjeda nad Ðukanovićem režimom ostvrena na prošlogodišnjim izborima, ništa nije promijenila. Crna Gora je i dalje platforma i alat u rukama srpskih neprijatelja i dominantno napad na Srbiju. Obnavljanje nekih tema poput Srebrenice nije slučajno, istaknuto je Mandić

Smatra da obnavljanje nekih tema poput Srebrenice nije slučajno.

– Krivokapić se pokazao drugačijim od onog hrišćanina kakvim se predstavljao u vrijeme izborne kampanje. I onda kada vidite takav odnos prema ljudima koji su mu pomogli da uđe u istoriju kao predsjednik Vlade Crne Gore, izanalizirate ove postupke gdje se nosi žig izdajnika koji nije lako nositi….Krivokapić je na dobrom putu da taj žig postavi tako snažno na svoje čelo da mu ga niko ne može obrisati, naveo je Mandić.

Za rezoluciju o Srbrenici, koja je tako lako usvojena prošle sedmice u crnogorskom parlamentu, Mandić ističe da će još laganije da prođe u Prištini i Tirani.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare